Om Nordic Supercars   

Nordic Supercars grundades av två bilfantaster och pijonärer inom  körupplevelsebranschen som har över 15 års erfarenhet.

 Vår vision är att alla oavsett ekonomisk situation skall få möjlighet att känna den fantastiska känslan av en superbil och sprida ljuset vidare då det är en känsla som inte går att beskriva med ord.

 

 Vi erbjuder våra fantastiska körupplevelser i stora delar av Sverige och är det enda företaget i branschen som kör på så många orter i Norden.

Våra priser för att köra själv är de billigaste i branschen och det är för att vi vill att alla ska få möjlighet till att prova på att köra flera av världens snabbaste superbilar. Vi tummar inte på kvalitén i våra upplevelser och ser till så att varje individ skall få en fantastisk minnesvärd upplevelse för livet. Vagnparken uppdateras kontinuerligt. Vi är här för att serva er och ge er en fantastisk upplevelse ifrån början till slut.

Vår Kundservice finns tillgänglig nästan dygnet runt på sociala medier för att du som kund ska få möjlighet att få frågor besvarade så fort som möjligt.

Nordic Supercars är det första  och enda  upplevelseföretaget i hela norra Europa som erbjuder provkörning av en Dodge Srt Hellcat Redeye Demon, Nissan ”Godzilla” GT-R, McLaren,Ford Shelby Mustang och den banbrytande Polaris Slingshot som du får provköra på flygfält eller på gata på orter som exempelvis Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Göteborg och Malmö.

Vi anordnar skräddarsydda företagsevent, företagsgåvor, upplevelsepresenter  som present till honom eller henne i form körupplevelser via presentkort.

Vi erbjuder självklart bröllopskörningar, studentkörningar, svensexor, balkörningar i mån av tid.

Våra professionella racinginstruktörer har stor erfarenhet och är utbildade för den här sortens superbilar, kundbemötandeoch säkerhet där de kommer göra allt i sin makt för att ge er en maximal men trygg upplevelse.

Upplev drömmen av att hyra sportbil

 

Våra professionella instruktörer talar följande språk:

Svenska, Danska, Engelska och Norska.

NORGE
Oslo
Museumsvegen 26
2060 Gardermoen

DANMARK
Köpenhamn
Arne Jacobsens Allé 2
2300 København

Aarhus
Hadstenvej 209
8471 Sabro

SVERIGE
Stockholm
Lillsjövägen 2
136 50 Haninge

Jönköping
Hyltena 50
555 92 Jönköping

Göteborg
Spinnerivägen 1
448 51 Tollered

Malmö
Batterigatan 2
212 41 Malmö

Helsingborg
Garnisonsgatan 22
254 66 Helsingborg

Vårgårda flygfält
Vårgårda Flygplats, 447 91 Vårgårda

Göteborg

Stockholm

Malmö

Helsingborg

Jönköping

Köpenhamn

Aarhus

Oslo

Örebro