Om Nordic Supercars

Nordic Supercars grundades av två bilfantaster och pijonärer inom  körupplevelsebranschen som har över 15 års erfarenhet.

 Vår vision är att alla oavsett ekonomisk situation skall få möjlighet att känna den fantastiska känslan av en superbil.

 

 Vi erbjuder våra fantastiska körupplevelser i stora delar av Sverige och är det enda företaget i branschen som kör på så många orter i Norden.

Våra priser för att köra själv är dom billigaste i branschen och det är för att vi vill att alla ska få möjlighet till att prova på att köra. Vi Tummar inte på kvalitén i våra upplevelser eller i våra bilar. Vagnparken uppdateras kontinuerligt. Vi vil ge er en glad  upplevelse ifrån början till slut så tveka ej att höra av er vid några frågor.

Vår Kundservice finns tillgänglig nästan dygnet runt på sociala medier för att du som kund ska få möjighet att få frågor besvarade så fort som möjligt.

Nordic Supercars är det första  och enda  upplevelseföretaget i hela norra Europa som erbjuder provkörning av en Dodge Srt Hellcat Redeye Demon med över 800 hästkrafter och närmare 1000 newtonmeter, som du får provköra på flygfält eller på allmän väg på orter som exempelvis Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Göteborg och Malmö.

Vi anordnar skräddarsydda företagsevent, företagsgåvor, upplevelsepresenter  som present till honom eller henne och körupplevelser via presentkort.

Vi erbjuder självklart bröllopskörningar, studentkörningar, svensexor, balkörningar i mån av tid.

Våra professionella racing instruktörer har stor erfarenhet och är utbildade för den här sortens Superbilar, kundservice och säkerhet och kommer göra allt i sin makt för att ge er en maximal upplevelse.

Upplev drömmen av att hyra sportbil

 

Våra professionella instruktörer talar följande språk:

Svenska, Danska, Engelska och Norska.

NORGE
Oslo
Museumsvegen 26
2060 Gardermoen
DANMARK
Köpenhamn
Arne Jacobsens Allé 2
2300 København

Aarhus
Hadstenvej 209
8471 Sabro

SVERIGE
Stockholm
Lillsjövägen 2
136 50 Haninge
Jönköping
Hyltena 50
555 92 Jönköping
Göteborg
Spinnerivägen 1
448 51 Tollered
Malmö
Batterigatan 2
212 41 Malmö
Helsingborg
Garnisonsgatan 22
254 66 Helsingborg
Vårgårda flygfält
Vårgårda Flygplats, 447 91 Vårgårda

Göteborg

Stockholm

Malmö

Helsingborg

Jönköping

Köpenhamn

Aarhus

Oslo

Örebro