Företagsgåvor

Ge ditt företagsteam en chans att uppleva riktig lyx och fart med företagsgåvor i form av presentkort hos Nordic Supercars!

Våra exklusiva presentkort erbjuder en unik möjlighet att belöna och motivera dina medarbetare på ett minnesvärt sätt. Med våra lyxiga supercars och adrenalinfyllda körupplevelser kommer ditt team att stärka samarbete och sammanhållning genom spännande team building-aktiviteter.

Vare sig det är som en belöning för framgångsrika prestationer eller för att fira speciella tillfällen, kommer våra presentkort att sätta guldkant på tillvaron för dina anställda. Ge dem en chans att känna den ultimata körupplevelsen och skapa minnen som varar för livet.
Nordic Supercars erbjuder det perfekta sättet att visa uppskattning för dina medarbetare och samtidigt främja en positiv och inspirerande arbetskultur. Ge dem möjligheten att glänsa bakom ratten på några av världens mest eftertraktade superbilar och låt dem känna sig som stjärnor för en dag.
Låt oss tillsammans ta ditt företag till nya höjder genom oförglömliga körupplevelser och skräddarsydda företagsgåvor. Våra presentkort hos Nordic Supercars är den perfekta investeringen för att stärka teamet och skapa en inspirerad och belönad arbetsstyrka

Kontakta oss för ett skräddarsytt event redan idag! Info@nordicsupercars.se

Fantastiskt event med Samsung & TRE

Vi är stolta över att ha samarbetat med några av de mest framstående företagen, Samsung & 3 , Fond och Finans samt Sony Entertainment bland annat!

Välj Nordic Supercars för ditt nästa företagsevent, och låt oss tillsammans skapa ett evenemang som kommer att hyllas av dina gäster och kunder. Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd upplevelse som överträffar dina förväntningar och ger ett varaktigt intryck för alla inblandade.