Present till honom

Letar du efter en present till honom som känns unik? Att hitta en present till pojkvän eller present till pappa som känns personlig och annorlunda kan vara svårt. För vad ger man egentligen till någon som har allt? Känns det fantasilöst med ett par byxor eller ännu en flaska rakvatten?

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller om du vill ha mer information om vad vi kan erbjuda när det gäller present till honom. Vi ser framemot att få hjälpa till att skapa annorlunda och oförglömliga upplevelser.

En unik upplevelse

Den bästa överraskningen för honom

Vi på Nordic Supercars har det perfekta alternativet när det gäller presenter till honom; ett presentkort som ger honom möjligheten att köra en Dodge Challenger Hellcat! Vår muskelbil klarar av 717 hästkrafter och 881 NM vilket gör att han kommer att tro att han kör på en racingbana! Vem vill inte uppleva en hisnande åktur bakom ratten på Europas starkaste bil?

När du köper presentkort hos Nordic Supercars får du en present till pappa som ger en actionfylld upplevelse som skapar ny energi och mängder av endorfiner. En present till pojkvän från oss garanterar ett minne för livet. Vad sägs om att ge en adrenalinrush i födelsedagspresent eller julklapp?

Present till honom som har allt

Låt honom få känna hur det är att susa fram på en landsväg eller på en raksträcka. Vi anpassar naturligtvis alla upplevelser så att de passar honom så bra som möjligt för att gåvan ska bli helt perfekt. Nordic Supercars har tillgång till erfarna instruktörer som hjälper dig att se till så att det blir en upplevelse som överträffar alla förväntningar.

Ge en härlig körupplevelse till din älskade bilnörd! Vi lovar att det blir svårt att överträffa! Du köper enkelt en upplevelse i vår webbshop.

Vem vill du överraska med en fartfylld upplevelse? Pappa? Pojkvän? Bror? Make? Eller kanske letar du inte efter en present till honom som har allt utan till henne som har allt. Och självfallet passar våra upplevelser lika väl till henne som honom.

Present för honom