Upplevelsepresent

Ge en upplevelsepresent till någon du tycker om för ett minne för livet!  Vi är stolta över att kunna erbjuda provkörningar i ett flertal orter i fantastiska sportbilar som är på toppen av isberget när det gäller prestanda och njutningsfaktor. Vår Dodge Challenger Srt Hellcat Redeye-2019  med över 800 hästkrafter är  något som överträffar både Ferrari och Lamborghini när det gäller kraft och acceleration. Njut av ljudet från den superladdade 6.2L V8:a  och känn  acceleration och hur våra bilar får ert sinne att vakna till liv! Vår Dodge Challenger Srt Hellcat Redeye-2019  har en topphastighet på 333 km/h!

Vi är måna om att  ni som kund skall få en fantastisk upplevelse från början till slut med fantastiska minnen för livet! Vi vet att mångas dr öm är att prova på en sportbil och vi behandlar varje unika kund som att det vore den första. Vi levererar över 15 000 upplevelser per år och är proffs på det vi gör. Vi är Originalet i Sverige för Dodge Srt Challenger Hellcat , Ford Mustang Shelby GT 350R och Nissan ”Godzilla” GTR med över 650 hästkrafter.

Ge bort en upplevelse

Har du tröttnat på att leta efter presenter i panik? Känns det tråkigt att ge bort en tröja eller slips som ändå inte uppskattas? Överraska med att ge bort en upplevelse fylld av action och adrenalin! Unna din motorintresserade kompis, kollega, familjemedlem, eller dig själv.  Vi levererar upplevelser ifrån Malmö till Sundsvall både på flygfält och allmän väg på noggrant utvalda slingor.

Det finns också möjlighet att ge en upplevelse till barn ”Passenger Racing Xperience” samt ”Passenger Airfield Xperience” Minimum ålder: 4 år.

Vår vagnpark uppdateras kontinuerligt.  

En personlig upplevelsepresent blir garanterat en uppskattad gåva som glädjer mottagaren under många års tid.

Köp er upplevelse redan idag

Du köper enkelt din upplevelsepresent i vår webbshop. Där finns flera olika alternativ att välja på för att du ska hitta det perfekta upplevelsen för just dig. Vi har endast ”Pinnacle” bilar vilket garanterar att ni blir satisfierade oavsett bil. 

Överraska med ett presentkort för upplevelse

Nordic Supercars  är proffs på  events för både företag och privatpersoner. Vi skräddarsyr just ert företagsevent efter ert önskemål.

Svensexor, körningar på bröllop, bal och studentkörningar.

Det har blivit mer och mer populärt att ge bort en upplevelse istället för något materiellt i present. Många upplever nog att de redan har sina hem fyllda av föremål och vem vill ha ännu ett som samlar damm? Upplevelsepresenten är då ett perfekt alternativ som lever kvar i minnet i en stor del av livet.

Ge bort en upplevelse som skapar möjligheter att umgås och ha roligt tillsammans! Med presentkort på en upplevelse från Nordic Supercars får ni en chans att prova något nytt! Kanske vill din pojkvän eller pappa köra själv eller så har du tur och får följa med på en fartfylld och härlig åktur!

 Företagsevent: Samsung (3), Hertz, Sony entertainment m.f.l.

 

 

Våra samarbetspartners: Smartbox, happy-day.se, upplevelse.com, Go Dream eller Greatdays.

Upplevelsepresent