Sportbilsupplevelser Stockholm

Unna dina anställda, dig själv eller en vän roliga upplevelser i Stockholm. Upplevelser som skapar ny energi och motivation! Nordic Supercars anordnar skräddarsydda företagsevent och körupplevelser i form av presentkort för privatpersoner i Stockholm. De oförglömliga upplevelserna ger er något att prata om i under lång tid framöver och ett minne man kan ta med sig för resten av livet.  Med vår expertis och fantastiska bilar så kan ni njuta av upplevelsen att få köra flera av världens snabbaste sportbilar och muskelbilar med över 800 hästkrafter!

Vi garanterar flera endorfinkickar som varar länge!

Vår muskelbil vid namn Dodge Srt Challenger Hellcat Redeye Widebody– 2019 årsmodell är ett riktigt kraftpaket med över 800 hästkrafter och närmare 1000 i vridmoment och med kapacitet att köra upp till 340 km/h vilket klassar den till världens snabbaste muskelbil ifrån fabrik. Den har blivit en succé inom körupplevelserna i norden och vi levererar ca 12 000 presentkort per år ut till kund tillsammans med våra samarbetspartners.

 

 

Belöna alla på företaget – ge en upplevelsepresent Stockholm

Alla behöver lite extra uppmuntran ibland och det gäller kanske särskilt efter hektiska perioder på jobbet och om man behöver bygga upp en stark team känsla. Vi kan då föreslå en belöning i form av en upplevelsepresent i Stockholm eller ett större företagsevent där vi skräddarsyr det efter ert önskemål! Det ger er dels chansen att prova världens snabbaste muskelbil och flera andra otroligt snabba sportbilar. Vi ger er också  möjligheten att upptäcka vår vackra huvudstad med alla dess sevärdheter.

Upplevelser Stockholm – företagsevent

Stockholm är fyllt av vackra miljöer, spännande barer, intressanta museer och restauranger där ni kan njuta av kulinariska upplevelser. När du vill anordna ett företagsevent finns kort sagt massor att göra! Känner du dig osäker på vad du ska välja? Låt oss anordna företagsevent i Stockholm till dig och dina kollegor. En upplevelse är ofta mer uppskattad än en fysisk present och ökar dessutom chanserna att mottagaren eller mottagarna blir överraskade.

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta den perfekta presenten! Satsa på en upplevelsepresent i Stockholm med hjälp av oss på Nordic Supercars och ge bort ett minne ingen kommer att glömma.

Hör av dig till oss på Nordic Supercars

Vill du veta mer om våra upplevelser Stockholm? Har du frågor om hur man bokar ett företagsevent Stockholm? Är du nyfiken på vår Dodge Challenger Hellcat? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi på Nordic Supercars svarar gärna på dina funderingar och ser framemot att hjälpa er att skapa minnen för livet.

Upplevelser Stockholm