Upplevelser Stockholm

Unna dina anställda, dig själv eller en vän roliga upplevelser i Stockholm. Upplevelser som skapar ny energi och motivation! Nordic Supercars anordnar företagsevent och upplevelser för privatpersoner i Stockholm. De oförglömliga upplevelserna ger er något att prata om i under lång tid framöver. Med vår hjälp kan ni njuta av upplevelsen att få köra en Dodge Challenger Hellcat – vi garanterar en endorfinkick som varar länge!

Vår muskelbil är ett riktigt kraftpaket med mer än 700 hästkrafter och med kapacitet att köra upp till 325 km/h. Berätta för oss om era önskemål så anpassar vi företagseventet så att ni blir nöjda.

Belöna alla på företaget – ge en upplevelsepresent Stockholm

Alla behöver lite extra uppmuntran ibland och det gäller kanske särskilt efter hektiska perioder på jobbet. Vi kan då föreslå en belöning i form av en upplevelsepresent i Stockholm! Det ger er dels chansen att prova en riktig muskelbil och dels möjligheten att upptäcka vår vackra huvudstad med alla dess sevärdheter.

Upplevelser Stockholm – företagsevent

Stockholm är fyllt av vackra miljöer, spännande barer, intressanta museer och restauranger där ni kan njuta av kulinariska upplevelser. När du vill anordna ett företagsevent finns kort sagt massor att göra! Känner du dig osäker på vad du ska välja? Låt oss anordna företagsevent i Stockholm till dig och dina kollegor. En upplevelse är ofta mer uppskattad än en fysisk present och ökar dessutom chanserna att mottagaren eller mottagarna blir överraskade.

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta den perfekta presenten! Satsa på en upplevelsepresent i Stockholm med hjälp av oss på Nordic Supercars och ge bort ett minne ingen kommer att glömma.

Hör av dig till oss på Nordic Supercars

Vill du veta mer om våra upplevelser Stockholm? Har du frågor om hur man bokar ett företagsevent Stockholm? Är du nyfiken på vår Dodge Challenger Hellcat? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi på Nordic Supercars svarar gärna på dina funderingar och ser framemot att hjälpa er att skapa minnen för livet.

Upplevelser Stockholm